0 Menu

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

 

Ak ste naším zákazníkom, odberateľom noviniek alebo návštevníkom webu, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a zabezpečenie. Zoznámte sa teda prosím s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie o ochrane osobných údajov) a zákona č. 110/2019 o spracovaní osobných údajov.

 

 

 

Kto je správca?

 

Sme spoločnosť Front Line sro, IČO 25115308, so sídlom Kovářská 939/4, Praha 9 - Libeň zapísaná na OR Mestského súdu v Prahe, oddiel C, vložka 50982, ktorá prevádzkuje e-shopy www.hot-shop.cz, www.front -line.cz, www.sabordemexico.eu a www.mexicali-mercado.eu. Vaše osobné údaje spracovávame ako správca, tj. Určujeme, ako budú osobné údaje spracovávané a za akým účelom, ako dlho a vyberáme prípadné ďalšie spracovateľov, ktorí nám so spracovaním týchto údajov budú pomáhať.

 

 

 

Kontaktné údaje

 

Ak sa na nás budete chcieť v priebehu spracovania obrátiť, môžete nás kontaktovať na e-mail: info@front-line.cz alebo obchod@front-line.cz

 

 

 

vyhlásenie

 

Prehlasujeme, že ako správca vašich osobných údajov spĺňame všetky zákonné povinnosti vyžadované platnou legislatívou, najmä zákonom o ochrane osobných údajov a GDPR, a teda že:

 

 

 

budeme spracovávať vaše osobné údaje len na základe platného právneho dôvodu, a to predovšetkým oprávneného záujmu, plnenie zmluvy, zákonné povinnosti alebo udeleného súhlasu,

 

 

 

plníme podľa článku 13 GDPR informačnú povinnosť ešte pred začatím spracovania osobných údajov,

 

 

 

umožníme vám a budeme vás podporovať v uplatňovaní a plnení vašich práv podľa zákona o ochrane osobných údajov a GDPR.

 

Rozsah osobných údajov a účely spracovania

 

Spracovávame osobné údaje, ktoré nám zveríte sami, a to z nasledujúcich dôvodov (pre naplnenie týchto účelov):

 

● poskytovanie služieb, plnenie zmluvy

 

vaše osobné údaje v rozsahu: meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail nevyhnutne potrebujeme k plneniu zmluvy (dodanie tovaru, zaslanie informácií o objednávke).

 

 

 

● vedenie účtovníctva

 

Ak ste zákazníkmi, vaše osobné údaje (fakturačné údaje) nevyhnutne potrebujeme, aby sme vyhoveli zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

 

 

 

● marketing - zasielanie newsletterov

 

Vaše osobné údaje (e-mail a meno), na čo klikáte v e-mailu a kedy je najčastejšie otvárate, využívame za účelom priameho marketingu - zasielanie obchodných oznámení. Ak ste naším zákazníkom, robíme tak z oprávneného záujmu, lebo dôvodne predpokladáme, že vás naše novinky zaujímajú, a to po dobu 7 rokov od poslednej objednávky.

 

 

 

Ak nie ste naším zákazníkom, zasielame vám newslettre len na základe vášho súhlasu, po dobu 7 rokov od udelenia. V oboch prípadoch môžete tento súhlas kedykoľvek odvolať použitím odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom e-mailu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

● Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov

 

V rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, ak v zmysle § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb. o niektorých službách informačnej spoločnosti neodmietnete zasielanie našich obchodných oznámení alebo neodvoláte svoj skôr udelený súhlas. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.cz; tomu pre tieto účely môžeme odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. "

 

 

 

cookies

 

Pri prechádzaní našimi webovými stránkami zaznamenávame vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte, ktoré produkty si prezeráte a z ktorej stránky k nám na web prichádzate. Používanie cookies na meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok vnímame ako svoj oprávnený záujem správcu, lebo veríme, že tieto dáta nám môžu poskytnúť fakty pre zlepšenie našich služieb.

 

 

 

Cookies pre cielené reklamy budú spracovávané len na základe vášho súhlasu podľa nastavenia vášho prehliadača. Využívame ich, aby sme vás mohli znovu osloviť s presne cieleným produktom či službou. Pre spracovanie Cookies pre cielenú reklamu využívame tieto platformy, s ktorými máme uzatvorenú platnú dohodu alebo zmluvu o ochrane osobných údajov:

 

Sklik spoločnosti Seznam.cz, a.s.,

Adwords spoločnosti GOOGLE Ireland Limited

Facebook Ireland Limited

Naše webové stránky možno prechádzať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie osobných údajov. Používanie cookies môžete vo svojom prehliadači zakázať.

 

 

 

Kamerový systém v našej predajni:

 

V našej kamennej predajni na adreseKovářská 939/4 je spracovávaný záznam z kamier s online prenosom a záznamom. Kamery / a sú / je umiestnená v predajni len z dôvodov bezpečnosti, alebo z dôvodov objasnenia prípadnej trestnej činnosti. Prevádzkovateľom je naša spoločnosť - Mexicali s.r.o. IČ27886425

 

 

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

 

Chránime vaše osobné údaje v maximálnej možnej miere pomocou moderných technológií, ktoré

 

zodpovedajú stupňu technického rozvoja. Chránime ich s maximálnou starostlivosťou. Prijali sme a udržiavame všetky možné (aktuálne známa) technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitie, poškodenie alebo zničenie vašich osobných údajov.

 

Pokiaľ na naše web stránky vstupujete pomocou mobilných telefónu, tabletov či podobných zariadení, sú vaše osobné údaje zabezpečené rovnako, ako v prípade prístupu z počítača.

 

Odovzdanie osobných údajov tretím osobám

 

K vašim osobným údajom majú prístup naši vybraní zamestnanci a spolupracovníci, ktorí sú viazaní mlčanlivosťou a ktorí ich v zmysle tu uvedenom používajú na plnení našich povinností voči vám a na uspokojenie vašich potrieb a prianí.

 

Jedná sa najmä o dopravcu v súvislosti s doručením tovaru.

 

Naša spoločnosť nemá a neeviduje údaje o vašich platobných kartách.

 

 

 

Pre zaistenie konkrétnych spracovateľských operácií, ktoré nedokážeme zabezpečiť vlastnými silami, využívame služieb a aplikácií spracovateľov, ktorí vedia dáta ochrániť ešte lepšie ako my a na dané spracovanie sa špecializujú ako profesionáli.

 

 

 

Sú to poskytovatelia nasledujúcich odvetví:

 

prepravné a dopravné služby

účtovné a daňové kancelárie

technologické spoločnosti zaisťujúca prevádzku a správu e-shopu

online agentúry a platformy

porovnávače tovaru

 

 

Je možné, že sa v budúcnosti rozhodneme využiť ďalšie aplikácie či spracovateľa, pre uľahčenie a skvalitnenie spracovania. Sľubujeme vám však, že v takomto prípade pri výbere budeme na spracovateľa klásť minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a kvalitu spracovania, ako na seba.

 

 

 

Odovzdávanie dát mimo Európskej únie

 

Akékoľvek spracovanie osobných údajov bude uskutočnené na území EÚ.

 

Vaše práva v súvislosti s ochranou osobných údajov

 

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte rad práv. Ak budete chcieť niektorého z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu info@front-line.cz alebo obchod@front-line.cz.

 

 

 

Máte právo na informácie, ktoré je plnené už touto informačné stránkou so zásadami spracovania osobných údajov.

 

 

 

Vďaka práve na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a my vám doložíme v lehote 30 dní, aké vaše osobné údaje spracovávame a prečo.

 

 

 

Ak sa u vás niečo zmení alebo akékoľvek svoje osobné údaje neaktuálne alebo neúplné, máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov.

 

 

 

Právo na obmedzenie spracovanie môžete využiť, ak sa domnievate, že spracovávame vaše nepresné údaje, myslíte si, že vykonávame spracovanie nezákonne, ale nechcete všetky údaje vymazať alebo ak ste vzniesol námietku proti spracovaniu. Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účelov spracovania. (Napr. Odhlásením z newslettera obmedzujete účel spracovania pre zasielanie obchodných oznámení.)

 

 

 

Právo na prenosnosť

 

Ak by ste chceli svoje osobné údaje vziať a preniesť k niekomu inému, budeme postupovať rovnako ako pri využití práva na prístup - len s tým rozdielom, že vám informácie dodáme v strojovo čitateľnej podobe. Tu potrebujeme aspoň 60 dní.

 

 

 

Právo na výmaz (byť zabudnutý)

 

Vašim ďalším právom je právo na vymazanie (byť zabudnutý). Nechceme na vás zabudnúť, ale ak si to budete priať, máte na to právo. V takom prípade vymažeme všetky vaše osobné údaje zo svojho systému aj zo systému všetkých čiastkových spracovateľov a záloh. Na zabezpečenie práva na výmaz potrebujeme 90 dní.

 

 

 

V niektorých prípadoch sme viazaní zákonnou povinnosťou, a napr. Musíme evidovať vystavené daňové doklady po lehotu stanovenú zákonom. V tomto prípade teda zmažeme všetky také osobné údaje, ktoré nie sú viazané iným zákonom. O dokončenie výmazu vás budeme informovať na e-mail.

 

 

Sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov

 

Ak máte pocit, že s vašimi údajmi nezaobchádzame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov. Budeme veľmi radi, ak najprv budete o tomto podozrení informovať nás, aby sme s tým mohli niečo urobiť a prípadné pochybenie napraviť.

 

 

 

Odhlásenie zo zasielania newsletterov a obchodných oznámení

 

E-maily s inšpiráciou, články, produktmi a službami vám zasielame, ak ste náš zákazník, na základe nášho oprávneného záujmu.

 

 

 

Ak zákazníkom ešte nie ste, posielame vám je len na základe vášho súhlasu. V oboch prípadoch môžete ukončiť odber našich e-mailov stlačením odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom e-mailu.

 

 

 

mlčanlivosť

 

Dovoľujeme si vás uistiť, že naši zamestnanci aj spolupracovníci, ktorí budú spracovávať vaše osobné údaje, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo zabezpečenie vašich osobných údajov. Táto mlčanlivosť pritom trvá aj po skončení záväzkových vzťahov s nami. Bez vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadne iné tretej strane.

 

 

 

Tieto zásady spracovanie osobných údajov platí od 25.5.2018 a nahrádzajú predchádzajúce Ochranu osobných údajov.